flagman.bgСнимката е илюстративна  35-годишният Радослав Ц. е разкрит за минути след

...
flagman.bgСнимката е илюстративна  35-годишният Радослав Ц. е разкрит за минути след
Коментари Харесай

Има ли по-тъжно от това? Откраднаха стария телефон на възрастна жена в Бургас

flagman.bg

Снимката е илюстративна
 

35-годишният Радослав Ц. е оголен за минути след образно изложение от 73-годишната потърпевша, оказал се остарял познайник на полицията

Млад бургазлия се озова в ареста и следва да бъде съден, откакто безочливо измами стара жена от жк „ Лазур “ и избяга. 35-годишният Радослав, който е остарял познайник на полицията – престъпно проявен и осъждан – влезнал в контакт с жертвата си, обещавайки й, че ще закупи остарелия й мобилен телефон. Двамата си уговорили среща на ул. „ Калофер “.

Около 19:30 ч. Радослав дошъл на място, където го чакала 73-годишната бургазлийка. Той взел телефона й, само че обяснил, че няма точни пари и помолил дамата да му ги скапе. Тя доверчиво се качила до дома си, с цел да вземе ресто, само че когато слязла долу схванала, че в действителност мъжът е избягал с телефона. 

Тя се обадила на незабавния тел. 112 и при нея бързо дошъл екип на Пето РУП-Бургас. Полицаите разпитали потърпевшата и по устното изложение, което тя дала на крадеца, те незабавно се досетили за самоличността му. В рамките на минути те го издирили и задържали. Той направил цялостни признания и върнал откраднатия мобилен телефон. Радослав пренощувал в ареста, а когато 24-часовият период изминал, прокурорско разпореждане го удължило до 72 часа. 

В идващите дни следва да се прегледа мярката му за неотклонение. Вероятно прокуратурата ще цитира многочислените му престъпни прояви и рисковия рецидив с кражбата на мобилния телефон и ще желае непрекъснат арест. 

Работата по документирането на цялостната незаконна активност на бургазлията продължава от чиновници на Пето РУП-Бургас.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР